Alldeles nygifta

I skrivande stund så är vi nu man och fru! Vilken underbar och helt fantsastisk dag vi fick. Så många känslor! Jag skulle lätt göra om allt igen.. Alla var nöjda och glada och vi fick en sån rolig fest tillsammans. Min dag började 06:30 då jag och daniel gick upp med barnen. Vi åt en mysig frukost tillsammans sen kl 08:00 packade jag färdigt barnens övernattningsväskor. Kl 09:00 kom min frisör (amanda min vän). Vi började med min bruduppsättning och blev klara med den 11:00. Mina brudtärnor dök upp kl 10:00. Efter det korkade vi upp skumpa och skålade. Vi åt lunch tillsammans sen började vi sminka oss. Jag valde att sminka mig själv för att jag är så petig sen tycker jag det är kul att sminka. Vi klädde på oss våra fina klänningar 13:15 sen skålade vi igen. Jag var inte ett dugg nevös hemma. Det lugnade mig att få vara hemma och göra i ordning sig. Annars hade det nog blivit stressigt att åka iväg någon annanstans. Sen hade jag och mina brudtärnor väldigt kul och mysigt tillsammans innan.

Efter det så kom vi fram till strömsholm slott 13:49. Vi mötte upp min pappa, mamma och syster utanför. Vi allihopa gick upp och då börjde vi bli nervösa. Hjärtat hade en hög puls. Där uppe vid kapellet stod prästen och väntde på oss. Sen började orgeln spela min låt som jag skulle gå in till och det var- Canon in D. Den låten har jag velat haft ända sen jag var liten. Och Daniel hade inte sett mig innan heller för jag ville att han ska se mig när jag går in. Och det fick han. Min pappa ledde in mig och det är också nånting som jag alltid har föreställt mig.

Vigseln tog ungefär 30 min. Och när jag klev in till kapellet så såg jag först min sida av släkten och då blev jag rörd över att se alla andra rörda. Sen tittade jag på min Daniel. WOW! Vilken man! Han stod där och log och var så fin i sin kostym. Sen tittade jag på Daniels sida och då såg jag min svärmor fälla några tårar. Och då kom det ännu mera tårar som rann ner från min kind. Väl där framme vid altaret så böjer sig Daniel och viskar till mig: Fan vad snygg du är!

Cornelia sjöng våran låt, Utan dina andetag. Och ett jätte tack för att du ville ställa upp med dina fina sång på våran dag! Betyder oerhört mycket!

Efter det gick vi ut och det blev riskastning och sen tog vi våra bröllopsfoton.

Jag och Daniel kom ut till berga lokalen kl 16:00 och där utanför väntade alla med en välkomsdrink. Tur med vädret hade vi och det är jag glad för.

Festen blev precis som vi hade tänkt oss, om inte snäppet bättre. God mat och en jätte fin OCH god tårta fick vi. Alla var så nöjda och vi hade så jäkla kul tillsammans!! Åh jag vill igen! <3

Tack alla fina underbara människor för att ni gjorde våran dag till den absoluta bästa dagen i våra liv! Ni är verkligen bäst!

Här kommer några bilder ifrån dagen. Vi fick några ifrån bröllopsfotografen men vi ska dit igen och välja ut flera.

På fredag åker jag och Daniel till Rom på bröllopsresa som vi fick i present. 4 dagar helt själva utan barnen. och det kommer vi verkligen njuta utav, för det händer inte ofta att man får den möjligheten.

Tack igen mina brudtärnor, vår toastmaster, mor och far föräldrar, min bror och syster med familj, bestman Acku och alla fina vänner <3

Lycklig!

 

 

 
 

 

 


RSS 2.0