Vc och tentaplugg

Idag har dagen bestått utav plugg och läkarbesök.. Mattetenta i morgon och hoppas innerligt att det går bra. Det ska bli kul att få pröva sina kunskaper igen för det gick inte så bra under högstadietiden eller gymnasiet. Var på håret att jag klarade mig igenom grund matten. Men ska verkligen försöka mitt bästa i morgon ! Tänk att jag är inne på min tredje termin redan. Det kommer gå fort . Och jag har en examens present klar i alla fall, och den önskar jag mig utav Daniel ;-) 

Så var jag hos vårdcentralen idag. Där kollade jag upp en knöl som jag hittade i halsen för fyra veckor sen. Lika liten som en ärta men lika oroad blir man. Den har ju liksom aldrig vart där och sånt vill man ju då kolla upp såklart . Läkaren kände och klämde sen fick jag ta blodprov som kollar mina vita blodkroppar och det provsvaret får jag nog inte först på måndag. Och till sist som rutin så skickade hon en remiss in till Västerås sjukhus där dom kommet ta stickprov på knölen. En lång nål mitt in i halsen? :O efter det skickar dom iväg proverna på analys sen får vi se. Ingen rolig väntan alls. Jag föreställer mig värsta scenariumet. Det gör man jämt! Men det är bara mänskligt. 


Nu ska jag fortsätta plugga sen somna tidigt. 05:15 ringer klockan i morgon ! 


Vi tittade på Pippi firar jul (bästa filmen) efter dagis idag, passade utmärkt det är ju bara 2 mån kvar! 


Hejsålänge


En lång tid

En lång tid har gått sen jag skrev ett inlägg. Sist var bara dagarna efter vårt bröllop och nu är vi inne på våran 4:e månad som gifta! Tiden går verkligen fort. Vi alla tjatar om det men den gör verkligen det. Hur som helst så har jobb skola och dagis börjat. Vanliga vardagsrutiner. Så himla skönt. Har hunnit med två tentor som jag väntar resultat på. Och det är så kul att få vara i skolan. Vi har fyra st kurser som går parallellt med varandra. Svenska, matematik, natur , teknik och estetik . Lite stressigt men vi i klassen har kommit in i det nu. 
Under sommaren så flyttade vi till vårt hus och vi trivs som bara den! Tänk att jag var så emot det från första början? Men det är nog bara för man inte alls har någon aning om hur allt kommer att gå. Allt blir så pass nytt och allt måste man göra själva. Hittills har vi lyckats komma överens om allting  ;-) 







Hej så länge 



RSS 2.0