Plugg

Sitter och läser- I lekens värld som vi ska läsa ut tills nästa vecka plus 5 kapitel till i en annan bok. Väldigt intressant om barns lek måste jag säga. Man får en helt ny uppfattning om lekens betydelse.


Idag ska vi mysa ordentligt med pappa Daniel. Han åker ju i morgon!

Hej så länge

100 dagar kvar nu!


Stägningsdag

Nu har det blivit ett avbrott igen men så är det ibland. Jag var ju iväg till Amanda och provade ut min bruduppsättning. Gud, det blev precis som jag hade tänkt mig! Super nöjd. Kan inte fatta att det är 3 månader kvar nu. Och på fredag kan vi börja räkna ner ordentligt. Då är vi under 100 dagars strecket. Det är blandade känslor, både pirrigt och nervöst... Men jag längtar verkligen till våran tredje stora dag.  
 
Idag har det vart stägningsdag runt om på förskolorna så vi var lediga idag. Åkte hem till Linda,Tiffanie och sebbe på förmiddagen och dansade till " Jag är en gummibjörn" Och "gagnam style". Barnen leker så bra tillsammans och det är så kul att se! Linda är en av mina närmaste vänner, vi båda fick en av varje och det är perfekt att dom är jämn gamla med varandra. Sen fick jag även känna ett par härliga sparkar av lilltjejen i magen. Och en till grej som är lite roligt, lilltjejen är beräknad den 28:e Juni och vi gifter oss den 29:e Juni. Kanske så går Lindas vatten i kyrkan,  Då dör jag! haha. ;)
 
I helgen blir jag gräsänka hela helgen! Hur ska detta gå? Nej då det kommer gå bra. Daniel ska iväg till Prag med sitt gamla jobb. Han kommer ha det så skönt. Jag och barnen ska hitta på en massa aktiviteter och äta en massa gott. Titta på riktiga gamla tjejfilmer ska jag med göra. Men jag tycker verkligen inte om att vara själv. Tur att Viggo vaknar på nätterna och somnar om i våran säng. Då har jag honom att gosa med. Vi har försökt med allt men det ända som funkar för att han ska somna om är att komma in till oss. Jag har vart så emot att ha barnen sova i våran säng. Just därför när jag var liten så sov jag i mellan mamma och pappa tills jag blev TOLV år!! Vi ska försöka avänja Viggo någon gång nu fram över. Kanske nästa helg då det är långledigt. 
 
 
Nu lite bilder sen ska jag vänta in mitt älskade Greys! 
 
Hejsålänge 
Dom är allt fööör goa våra älsklingar. Ett sådant fint och starkt syskonband <3
 
 
 

På torsdag

Ny vecka nya tag. Viggo sov hela natten inatt igen! Hoppas det fortsätter nu. Vaknade upp pigga allihopa och han börjar bli en gladare kille. Så peppar peppar!

Pratade även med Amanda idag så på torsdag åker jag till hennes salong och blir ompysslad med att prova ut bruduppsättningen. Spännande vad vi kommer fram till :) åh vad det börjar närma sig!
Jag och Sandra pratade i bilen på väg hemifrån skolan om nervositet. Både hon och jag tappar typ rösten. Tänk om jag står där framme och inte får fram ett ord! Haha

Nu blir det familjen annorlunda och en fin bild på våran Viggo!

Hejsålänge


Underbara helg.

Nu är det söndag, igen. Helgerna går för fort! Igår var vi ju på dop sen såg vi mello. Leos dop var jätte fint och han var en duktig kille. Och som ni alla vet så vann Robin. Kunde faktiskt inte ha trott det tidigare. Då tyckte jag hans låt var sådär när jag hörde den första gången. Och nu när man har hört den flera gånger så är den faktiskt ganska så okej. Men hellre Robin än den där Yohio.

Idag har vi ätit lunch på Ronald mc Donalds,fikat och busat hemma hos farmor och farfar sen tjuvstartade vi på påsken idag. Målade ägg här hemma. Super fina :-)

Nya tag i skolan i morgon. Alltid lika kul att åka dit. Som jag sa till Daniel, enda sen jag började i skolan så har min söndagsångest  försvunnit. Då trivs man..


Hejsålänge


Pappig kille

Helt otroligt inatt fick vi sova en hel natt! Eller Viggo vaknade vid halv fem och då trodde jag att vi skulle behöva gå upp igen som igår men han somnade om i våran säng. Men innan det så sov han i sin säng. Utvilad och kors i taket! Ska inte ropa hej än men nu hoppas jag att det är på väg att vända.

Jag vaknade upp först av alla halv sju. Då hittade jag Daniel och Viggo sovandes tätt intill varandra. Såg så mysigt ut! Viggo är väldigt pappig just nu. Fick lov att ta kort på mys gubbarna :)



Mello final

Idag som i vanlig ordning slog barnen upp sina blå kl 04:30.. Tur att jag lägger mig nio om kvällarna så man hinner få ihop några timmar sömn.
Idag står dop och mello finalen på schemat. Hoppas Josse och dem blir glada över presenten. Och jag håller på begging ikväll. Ska bli kul att se vem som vinner.

Frukosten på helgerna är helt klart det mysigaste som finns. Oavsett hur trött man är så är det kvalitetstid tillsammans.

Och jag glömde nämna igår att bruduppsättningen också är klar. Min vän Amanda ska gör den :) spännande! Nu på torsdag eventuellt ska jag åka dit. Amanda skulle bara kolla sitt schema på måndag.


112 dagar kvar..

Trevlig lördag!


Bra humör

Solen ger så mycket energi, må bra vitaminer måste jag säga. Idag fann jag ett paket i våran brevlåda. Och paketet innehöll min brudslöja. Så nu fattas bara skor och det fina som ska sitta under klänningen ;) check,check check.

Nästa vecka ska jag på brudbukett jakt. Ska gå till två butiker här i hallsta och se hur deras priser ser ut. Makeup är gott som klar och naglar. Känns så skönt att ligga bra till!
Toves klänning beställer jag men skor åker vi och provar ut. Viggo har jag med hittat kläder på internet. Daniel ska åka och prova ut. Så vi är på gång!

Jag har antingen fått vårkänslor eller så är jag nykär! Svävar på moln här hemma över det som står framför oss!
Och inbjudningarna är utskickade men bara några har tackat och sagt ja.. Hmm tycker man åtminstone kan säga tack..


Idag är det internationella kvinnodagen och Daniel ska då få slinga mitt hår ;)

Här kommer en liten sneakpeak på slöjan !

113 dagar kvar.


Projekt nattlampa

Projekt nattlampa gick inte alls så som jag ville. Viggo blev väckt av Tove kl tio igår kväll sen var det kört.. Han fick komma in till oss men vaknade ytterliga två gånger till.Vi får se hur den här natten blir. 



Nu är alla inbjudningskort till bröllopet iväg skickade. Så håll koll i era brevlådor ;)
Drömmer om bröllopet väldigt ofta.Att jag glömmer något som har med mig att göra. Första drömmen var det min klänning, andra gången var det underkjolen och sista drömmen hade jag inte fixat mina naglar. Haha! Bröllopsnerverna är här och kommer att stanna nu känns det som. Men det tillhör ju!

Nu blir det familjen annorlunda.

Hejsålänge


I morgon

I morgon drar en ny vecka igång med Skola,dagis och jobb . Känns riktigt skönt måste jag säga. Att få komma in i en normal vardag igen. Barnen har nästan klättrat på väggarna här hemma. Vi har försökt aktiverat dom med allt som inneaktivitet består av men det är inte länge dom stunderna varar. Så igår åkte vi till Leos lekland och där fick vi se lyckliga barn springa omkring. Tove har saknat dagis och har frågat varje dag om vi ska gå dit . Visst kan det vara skönt att vara hemma men när man blir begränsad av sjukdomar och inte kan gå ut då bli dagarna lååånga. Tålamodet testas och tröttheten växer. Så i morgon kommer en ny energi till min kropp, att få komma till skolan och inte känna att man hamnar efter med något. Då känner jag mig lugn igen. 

Nu har vi inhandlat en nattlampa till Viggo. Så projekt nattlampa är igång och det återstår att se om det fungerar. Annars har jag inga mer tips på vad dom kan hjälpa våran lilla kille att komma till ro om nätterna . eftersom inte ens mamma och pappas säng hjälper. 


Våren är på väg och det känns! Vårkänslor, mina converse längtar efter att få bli använda.

Det är nu 3 mån och 25 dagar kvar.

Lite blandade bilder från helgen..
Hejsålänge


Lördag.

Vaknade 05:40 av att Viggo ligger och sparkar på än, slår i huvudet i sänggaveln och nyper oss i kinden. Vet ärligt inte vad han håller på med nu för tiden. Han vaknade kl nio igår somnade inte om först vid tio sen vaknade han kl tolv och tvär vägrade somna om då tog vi in honom till oss. Sen vaknade han 5 gånger och höll på att krånglade. Det jag tycker är mest påfrestande att man inte vet vad det är och att inget fungerar. Och att han är så grinig om dagarna. Vi ska köpa en nattlampa åt honom, förhoppningsvis så kanske det fungerar!

Sen känner jag att det är dags att sluta lägga ner energi på andra som inte ger något tillbaka. Speciellt när det är någon i släkten.. Det är så tråkigt!


Hejsålänge

Morgonmys i våran säng..


Räknar ner

månader,dagar,timmar och minuter kvar


Magsjukans sista stopp

Sista stoppet blev hos mig. Vaknade halv ett inatt och kände mig sjuk sen väckte jag Daniel och sa åt honom att hämta hinken för jag mådde sjukt illa. Somnade om och drömde att jag var på väg upp på övervåningen med barnen och då fick ja lov att springa in på toaletten och spy. Vaknade upp och hann inte ens tänka innan allt kom upp. Uak! Nu börjar jag äntligen piggna till men känner mig fortfarande lite seg.
Vi ska försöka njuta av vårhelgen ändå.

Och Viggo sov hela natten inatt! Efter 1 mån med krångel.

Här är en bild på Viggo i sina nya Thai-shorts som han fick ifrån Thailand .

Trevlig fredag !


RSS 2.0