4 mån kvar

Eftersom februari är bara 28 dagar så får vi räkna att det är 4 mån kvar idag! Vart har tiden tagit vägen? Det går fruktansvärt fort nu!

La ut en bild på instagram om en liten sneakpeak av min klänning. Bjuder på den här med bara för att göra er mer nyfikna ;-)

Barnen mår mycket bättre nu. Så skönt! Jag hoppas att vi klarar oss i kanske två veckor nu istället för en vecka. Helst flera månader givetvis.

Och idag var jag hos tandläkaren och skrapade bort tandsten. Tandläkaren kom till en tand uppe i över käken och då höll jag på att dö! Ilade i hela huvudet. Tur jag inte har tandläkarskräck för då hade jag aldrig gått tillbaka.

Nu ska jag fortsätta att titta på Sofias änglar. Så ta hand om era nära och kära! Man vet inte vad morgondagen har att erbjuda. Det kan gå riktigt fort!


Behöver..

En vändpunkt just nu känner jag ! Se ljuset i tunneln....


Tji fick vi

Skrev ju tidigare att ingen hade kräkts. Tove började efter lunch och har hela eftermiddagen/kvällen hållt på. Stackars lilla älskade vännen! Viggo har dock klarat sig och har vart pigg. Peppar peppar!! Så vi får se hur natten blir. Jag blir hemma hela veckan med dom. Missar skolan i morgon för första gången. Tur jag har en underbar studiegrupp som antecknar åt mig på föreläsningen. Vill verkligen inte missa något men jag kan bära på viruset och sen så vill man inte bli magsjuk i skolan. Så tar det säkra före det osäkra.
Men Gud vilken duktig tjej vi har! Tove har inte klagat eller sagt ett ord. Bara vilat, druckit vatten , tagit alvedon och säger att hon snart blir frisk igen. Beundrar barns styrka i deras så små kroppar! <3

Så på fredag ska vi städa och sprita rent vårt hus! För nu ska alla baciller bort och dom är inte välkomna tillbaka!


Hejsålänge


Sjukstugan igen !

Vi hann vara friska i en vecka sen igår slog det till igen! Tove fick feber och idag kom magsjukan... Tur så kräks dom inte. Det är så himla mycket som går nu. När ska det vända och när får vi bli friska? Vi har vart sjuka hela vintern ända sen jag gick hem ifrån praktiken i December. Det är jobbiga tider både för barnen och för oss. Man får pussla vem som ska vara hemma. Visst, det här är sånt man får ta som förälder och speciellt när man har småbarn. Men inte så här mycket. Påfrestande..
Och nu fick vi ännu mer att tänka på. Daniel fick ett erbjudande på jobbet igår. Att efter sommaren någon gång så har dom fått ett jobb i Bromma. Och cheferna ville ha ut daniel på det. Han måste då sova borta i veckorna och blir ledig på fredagarna plus så får vi 8000:- extra i månaden. Barnen skulle nog till en början sakna honom enormt mycket och jag med såklart. Men sen kanske man vänjer sig i dom nya rutinerna.. Och skulle barnen bli sjuka så kan inte Daniel vara hemma och vabba. Vilket resulterar att jag kommer då missa en massa i skolan.. Vi får fundera ordentligt på det här. Daniel har några veckor innan han ska ge svar. Så vi får se vad vi kommer fram till.

På fredag börjar våren och den har vart så efterlängtad! Hoppas på bättre tider nu.

Hejsålänge


18-mån kontroll !

Idag fyller Pappa Daniel 25-år! Hipp hipp hurra! Vi har haft kalas i lördags och i söndags för släkten. Idag firade jag och barnen honom. Dock hann vi inte fira på morgonen. Daniel går för tidigt för det. Så när han kom hem fick han god mat och sin present ifrån oss. Som var att åka iväg på ölprovning i gamla stan i Stockholm. Och i sällskap så följer Ted med. Han fyllde 30 år igår så då tyckte jag och Emma att eftersom dom båda fyller jämt så blir den här presenten perfekt! Och det var uppskattat!.

Farmor och farfar kom ju hem i fredags ifrån Thailand. Och med sig hade dom så fina saker till oss alla fyra. Massa sommarkläder!

Och idag var Viggo på sin 18-mån kontroll. Tove fick följa med och det gick jätte bra. Som tur är så är det bara en spruta. Han skrek och blev förbannad vid sticket men sen gick det över. Duktiga killen! Han väger nu 12,5 kilo och är 84 cm lång. Sen pratade vi även om hans vakna nätter som har pågått i 3 veckor nu. Att det kan vara nattskräck. Jag hoppas inte att det är de!! Då kan vi glömma att få sova hela nätter framöver..

Det är nu 131 dagar kvar!

Hejsålänge


Ledig fredag

Idag slog barnen upp sina vackra blå 05:00. Så vi har hunnit med att baka, handlat,busat i snön och städat. Dagen blir extra lång men det gör inget för Daniel slutar tidigt på fredagar.
Viggo vaknade inatt igen och vi håller på med honom i 2 Tim. Han tvär vägrar att somna om. Vi försöker med allt! Sen vaknar han vid kl fem på morgonen så jag förstår inte hur han orkar egentligen. Som Linda sa, kanske därför han är så grinig om dagarna. Kan nog stämma.

När Daniel kommer hem blir det en tur in till stan. Jag ska kika på något som jag kan ha på mig i morgon på vinkvällen. Och köpa hårfärg. Vill få det lite mer ljusare :)


Smaka är ju faktiskt mycket roligare än att baka

Trevlig fredag på er!


Happy Valentines day!

Idag blev det en lång dag i skolan.Jag Var på barnens förskola halv fem sen var vi hemma kl fem. Mötte Daniel samtidigt när vi klev ur bilen. Då visade Tove stolt upp sin alldeles egna alla hjärtans dag kort som hon hade gjort idag. - det är alla hjärtans dag idag pappa och mamma sa hon. Fina duktiga unge! Det är nu som mamma hjärtat smälter hundra gånger om. När hon kommer hem med saker som hon har pysslat ihop själv.
Vi beställde våra inbjudningskort till bröllopet i måndags. Och idag låg dom i våran brevlåda, Gick ju hur snabbt som helst.. Åh så fina dom var,Super nöjda är vi! Det är nu börjar det kännas mer verkligt. Pirrar i hela kroppen bara av tanken på att vi snart är där. Längtar så enormt mycket nu!

Vi har tagit helg nu. Jag är ledig i morgon så då får barnen med stanna hemma . Vi ska passa på att baka. Det blir ju både kalas på lördag och söndag för Daniel så då måste vi ha lite tilltugg.


Nu ska jag njuta av att inte behöva läsa något och ha lite alla hjärtans dag mys med mannen i mitt liv.

Här är Toves fina hjärta!

Hejsålänge


Sååå glad!

Tio kilo släppte ifrån mina axlar av lättnad idag! Jag klarade hemtentan och nu är höstterminen avklarad! Så gött ! Vilken glädje det var att se resultatet.. Nu har jag samlat ihop 30 hp. En klapp på axeln och en ben&jerry's förtjänar jag.

Viggo var hos läkaren idag men han kunde inte hitta några fel på honom förutom hosta och snuva. Det som Tove och Viggo hade var något slags sjukdom som gjorde att dom fick febertoppar. Nu hoppas jag att vi får vara friska dom kommande veckorna fram över .

Ser ännu mera fram emot vinkvällen nu med tjejerna! Nu kan vi fira ordentligt!

Hejsålänge


En ny familjemedlem

Nu har barnen snart vart hemma i en vecka. Tove har sin förkylning kvar och Viggo med. Febern verkar vara borta. Om man ens törs säga det! Peppar peppar .. Det har vart en liten sisådär små tuff vecka. Men nu tar vi nya tag och hoppas på friska veckor fram över. Vi har bara tagit det lugnt denna helg. Kanske var lika bra för nästa helg blir det full rulle. Vinkväll med bästa studiegruppen, kalasfirande för Daniel som blir 25 hela år nästa måndag. Hoppas han blir glad över presenten men det tror jag. För det skulle jag bli :)

Våran nya familjemedlem blev en ny tv. En LG 3D smart tv. Blev skit bra! Och gamla tven fick flytta upp till vårt sovrum. Vi har pratat om det länge nu för när barnen vaknar så pass tidigt måste vi gå ner. Men idag låg vi och mös i våran säng till Bolibompa. Riktigt skönt!

Nere på nytt tiotal 139 dagar kvar. Snart passerar vi 100 strecket!


Sjukstugan fortsätter

Nu har lilla gubben insjuknat i feber, hosta och snor som rinner.. När får vi bli friska!? Känns som vi har vart sjuka ända sen november. Jag vet att vinter ser ut så här när man har barn på förskolan. Men i år tycker jag verkligen att det har vart många sjukdomar och många som har insjuknat. Folk skriver på Facebook om sina barn som med bara hinner bli friska så kommer det något annat. Tycker bara så synd om mina älsklingar! Tove är mer pigg än vad Viggo. Han ligger bara i famnen och är så ledsen. Hela tiden. Nåväl det är bara 3 veckor kvar av den här månaden sen börjar våren. Ack vad du är välkommen!
Så i morgon vabbar Daniel igen för jag har skola, hela dagen. Vad skulle jag göra utan honom? Sen tar vi helg. Det får bli en mys helg. Men det är ju då den är som bäst! Att Bara vara...

Fick en kommentar att guldhuset i munktorp är bra. Och det är faktiskt dit vi har tänkt att åka. Men måste bara vänta tills farmor och farfar kommer hem ifrån Thailand först. Så vi får åka dit och titta i lugn och ro :)

142 dagar kvar! <3

Hejsålänge


Wedding plans

Nu har jag blivit dålig på det här! Men det har vart mycket som har kommit i mellan. Sjukdomar, ingen ork, plugg och tv serier ;) men nu ska jag försöka skriva ett inlägg.
Jo till min klänning som finally har anlänt! Det gick väldigt fort egentligen. Och den är helt perfekt, satt perfekt och är precis min drömklänning. Stod Emelie på den! Haha inte direkt men det var verkligen en emelie klänning :) sååå nu får ni andra vänta tills dagen med ett stort D !
Mina brudtärnor har sett på bild och två har sett den i verkligheten. Och sen har vi räknar ihop gästlistan. Räknar man med alla barnen blir vi 76 st. Så inte så jätte stort men inte heller för litet. Alldeles lagom :) ringar har vi hittat ett par men vill bara åka och titta på ett till ställe innan vi bestämmer oss. Gud vilken bra framförhållning vi har. Känner mig inte ett dugg stressad. Bara Att man börjar bli nervös! Den här månaden har vi bara fyra månader kvar. Det går fort nu!


Tove börjar bli bättre har vart feberfri hela dagen så det är skönt. Hoppas vi inte får några mer sjukdomar nu! Vi har fått nog.
Och i morgon åker vi och köper en ny stol till Tove . Vi sålde våran besafe idag. Den hann vara ute i två Tim sen kom den en och köpte den. Hur skönt som helst! Och vi har tittat på en Britax multi-tech .

Hejsålänge


RSS 2.0