18-mån kontroll !

Idag fyller Pappa Daniel 25-år! Hipp hipp hurra! Vi har haft kalas i lördags och i söndags för släkten. Idag firade jag och barnen honom. Dock hann vi inte fira på morgonen. Daniel går för tidigt för det. Så när han kom hem fick han god mat och sin present ifrån oss. Som var att åka iväg på ölprovning i gamla stan i Stockholm. Och i sällskap så följer Ted med. Han fyllde 30 år igår så då tyckte jag och Emma att eftersom dom båda fyller jämt så blir den här presenten perfekt! Och det var uppskattat!.

Farmor och farfar kom ju hem i fredags ifrån Thailand. Och med sig hade dom så fina saker till oss alla fyra. Massa sommarkläder!

Och idag var Viggo på sin 18-mån kontroll. Tove fick följa med och det gick jätte bra. Som tur är så är det bara en spruta. Han skrek och blev förbannad vid sticket men sen gick det över. Duktiga killen! Han väger nu 12,5 kilo och är 84 cm lång. Sen pratade vi även om hans vakna nätter som har pågått i 3 veckor nu. Att det kan vara nattskräck. Jag hoppas inte att det är de!! Då kan vi glömma att få sova hela nätter framöver..

Det är nu 131 dagar kvar!

Hejsålänge


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0