I morgon

När jag stod och lagade mat med barnen så plingade det på hemma hos oss. Gick till dörren och där står en man med en kartong i handen. Och jag bara visste på en gång att i den där lådan ligger min efterlängtade klänning!
Är det du som är Emelie? frågar budet. Ja det är jag svarar jag honom. Bra då är detta ditt paket. Men du måste betala 734 kr för tull avgifter. Jaha säger jag som blev helt förvirrad. Ja jag vet det är inte många som hinner se att det kan tillkomma säger han. Nej jag hade verkligen ingen aning sa jag. Tar du kort? Fortsätter jag.. Nej det gör vi tyvärr inte, bara kontanter.
Ja eftersom jag inte visste att detta skulle inträffa så har jag inga kontanter hemma. Då frågar han, är du hemma i morgon ? Efter kl två svarar jag.
Vad bra då kommer vi igen då istället. Tack och hej! Sen stod jag bara där som ett ledset barn, precis som han hade stulit godis ifrån mig. Såå nära men ändå inte. Typiskt! Där gick han iväg med min klänning.
Men vi ses i morgon igen, efter klockan två. Då får jag äntligen hem den!! Gud vad pirrigt :) och äntligen!
Ganska så bra ändå, för Daniel är ju inte hemma. Slipper jag stänga in mig i något rum. För ser brudgummen bruden innan så betyder det otur. Och det törs vi inte riskera ;)


Hejsålänge!


Snart är den här!!

Kollade nyss leverans statusen på USB hemsida! Och vet ni vad min bröllopsklänning finns nu i Västerås ! fy tusan vad snabbt det gick! Kommer slänga mig i bilen när jag får ett sms att den har kommit!

Spännande! :D

Hej så länge!


En liten present

Nu är man full i magen efter all fika och tårta. Har fått en massa fina presenter. Tusen tack!
Dags att krypa ner i pyjamasen och sätta sig framför datorn och beställa ny litteratur till nya kursen som startar på tisdag.


En ny parfym får hoppa in i parfym gänget i badrums skåpet. Fick min efterlängtade Marc Jacobs.

Hejsålänge


Söndag

Då är det söndag igen. Vi har haft kalasfirande hela helgen för mig och sen firande vi även min bror igår som har fyllt 25 år. Åt smörgåstårta och hade det trevligt. Jag tog även ett glass vitt vin, tre apor. Kan vara det godaste vinet jag har smakat på länge! Men det blev bara ett glas. Idag har vi hunnit med pulka åkning sen på eftermiddagen kommer Daniels släkt . På tisdag börjar vårterminen i skolan, tänk att man har avklarat en termin på högskolan. Fort det går! Känner mig stolt att jag har orkat med högskolans tempo. Vissa dagar har man känt att nu ger jag upp. Men eftersom jag är en positiv tänkare så är det bara ta sig upp i sadeln igen :)

Hade bra!

Och så här ser jag ut i mina nya glasögon.

Hejsålänge


Glasögon påväg

Efter lunchen åkte vi och lämnade barnen hos farmor och farfar. Sen for jag och Daniel in till Erikslund och in på specsavers. Tittade runt och provade men hade redan kikat in ett par när jag var och kollade synen i onsdags. Och dom fann jag igen. Daniel sa dom ska du ha, utan tvekan! Magkänslan kändes rätt och dom tog jag. Tyvärr hann jag inte ta någon bild så ni får vänta tills jag har hämtat ut dom. Dom var verkligen Skit fina!
Märket var från Sand. Modellen var mindre pilot glasögon och Bågarna var i silver.

Sen sprang jag in på Rut.m.fl och handlade in lite vår nyheter till mig själv .

Och till en annan sak. Tove, som så många säger och som vi säger, hon är allt lillgammal våran tjej. Vi satt och åt lunch tidigare då frågade Daniel henne om maten var god. Hon svarade då: nja vädret är inte så fint idag. Efter vi hade kommit hem så höll hon på att bygga tåg och blev färdig med det. Då sa hon: jag tror inte mina ögon vad bra det blev. Haha, Gumman...

I morgon är det dags för skolan sen ska jag bli färdig med min hemtenta!

Hejsålänge!


God morgon

Blev en lång natt igen! Känns i kroppen att man har sovit dåligt. Hoppas på en bättre natt ikväll. Viggo mår bättre idag så det är skönt! Men han vaknade under natten utan att vi vet varför sen vaknade Tove två gånger. Denna helg ville Jag få sova ut och vila . Men ack så fel jag hade...

Bara bita ihop och ta tag i söndagen. Jag och Daniel åker och provar ut glasögon åt mig sen får vi besök av min syster. Bild kommer sen om jag hittar något som passar. Och måste säga vad kul det är att se statistiken så hög igen. Har många trogna läsare! :-)

Ha en bra dag!


Kanske är dags

Att skriva ett inlägg nu! Ja jul och nyår är över, ganska så skönt faktiskt ! Nu är vi inne på det rätta året. Minns som det var igår då vi tog vårt livs stora beslut och nu är vi bara några månader därifrån. Jag har hittat min drömklänning och den är beställd . Den är helt perfekt så har hoppas att den är lika perfekt när den kommer. Den är skräddarsydd efter mina mått så det ska nog inte vara några problem. Bara jag inte går upp eller ner. Men det tror jag inte. Har inga planer på det i alla fall. Så nu Väntar jag ivrigt på att den ska komma!

Skolan går ju i raket fart. När den här kursen är över så är en termin avklarad . Härligt!


169 dagar kvar <3

Hejsålänge!


RSS 2.0