Första dagen på MDH

Oj oj nu är min första dag över eller rättare sagt halv tre var vi klara för dagen. Det har vart en riktigt bra dag som bjöd på väldigt många nya saker, information, nya klasskamrater och en hel del lättnad över att man inte alls behövde vara så nervös.
Vi startade i sporthallen som ligger bredvid vattenpalatset. Där utanför stod alla plus faddrar och kåren. Kanske ni vill veta vad det är för något. Faddrar är dom som redan går på högskolan, dom tog hand om oss idag. Rundturer, lunch och information hjälpte dom oss med. 
Kåren är party, evenemang fixar allt roligt. Man kan gå med den föreningen men känner att så insatt är jag inte för studentlivet. Passar dom som inte har barn. 
 
Efter lunch fick vi gå till ett tentarum och där fick vi schema, en fin förskolelärare pärm plus lite andra papper. Och min första föreläsning börjar på tisdag. 09.15 till 12.00. Som lärarna sa idag så är vi inte ofta i skolan. Utan man har  mycket hemmastudier eller om man nu väljer att vara i skolan så får man det. Vi fick ett ID-kort som vi har tillgång till allt i skolan. Jag kan gå in i skolan på kvällen utan att någon av lärarna är där, hur coolt är inte det ;) ? 
 
Sen har vi praktik i mitten av November och man skulle redan idag börja leta efter platser. Så jag har sökt på 3 förskolor här i hallsta. Ville jätte gärna ha på barnens dagis men då skulle jag inte kunna slappna av helt. 
Så vi får se vilket det blir. 
 
Och det verkar vara som man tror om studentlivet, många fester. Det var en ikväll sen en på lördag och om jag inte minns fel så var det en på söndag också.  Jag kanske bara ett kanske ska gå på lördag med Sandra. Vi får se, det var i alla fall i Västerås på kåren och det är bara för oss studenter ;) skoj skoj! 
 
Så nu måste jag bara säga att det är så jäkla skönt att allt är igång och jag är så glad! För det här ska bli en sån rolig resa!
 
Och till barnen, det hade gått jätte bra på dagis och dom blev så glada att se mig hemma. Fick riktiga bamsekramar. Vi var nog hemma i 15 min sen blev så gnälligt slutade med att båda bara grät och ville lägga sig halv sex. Och dom somnade då! Dom var jätte trötta och det förstår jag, för idag var dom båda för första gången längre på dagis. Som tur är så är jag ledig i morgon och på måndag så vi får långhelg igen.! 
 
 
 
Hejsålänge
 

I morgon!

Hua nu börjar det kännas! I morgon är det en stor dag för mig och alla studenter! Känns galet och nervöst precis som det ska göra inför den första dagen i skolan. Men är så sjukt taggad!! I morgon kör vi från kl tio till fyra och Daniel hämtar barnen. Kul att han får känna på det :) och nu är böcker beställda och kalender inköpt. Inte billiga böcker om jag säger så! Nej nu ska jag fortsätta titta på 112 sommar och sen är det god natt! Önska mig lycka till ! Skriver mer i morgon kväll! Och barnen har på sig sina nya kläder ifrån meandi.
Hejsålänge


Nervöst

I morgon är det dags för dagis igen. Långhelgen är slut och vet nog inte när vi kommer att få det igen. Känns jobbigt men ändå så får vi helgerna tillsammans. För nu börjar det dra ihop sig. På torsdag är det upprop och nästa vecka kör allt igång! Nervigt och nervöst kan jag säga. Mest är jag nervös över hur våran vardag kommer se ut. Kommer vi få ihop den? Satt och skrev i dagis timmarna nu på kvällen och det gör ont i mig att barnens längsta dag kommer vara från 07.15-16.15. Men det lättar att veta att dom trivs. Visst kommer vi alla vara trötta men det är så här det riktiga Svensson livet ser ut. Hur mycket man än vill vara hemma så går det inte. Jag känner att jag kommer att kunna ge mina barn en trygg framtid och det vill jag inte vara ledsen över nu pågrund av längre dagar. Det blir hur man gör det till och jag ser verkligen fram emot det här! Denna mysiga bild fick vi till idag. Kärleken till ens barn är oändlig! Hejsålänge!


Hipp hipp hurra

Idag fyller min pappa hela 61 år! Det har vi firat med familjen och en massa gofika! Mums men tänk att man alltid lyckas att äta för mycket. Men men det verkar inte ge något påverkan på mig jag går bara tydligen ner istället . Fattar inte varför och tänker inte skrivs här hur mycket jag väger. Blev små chockad när jag ställde mig på vågen. Måste nog ta att ringa läkaren igen.. Helgen blev kort på grund av jobb igår men vi tog igen det idag genom att vi fick en behövlig sovmorgon plus att det första Tove sa när hon ropade var " mamma jag är vaken nu och det regnar ute" ! Haha kan nog vara det bästa sättet att bli väckt på! Och Viggo kors i taket sov ända fram till kl åtta då jag väckte honom. Han brukar aldrig sova så länge. Tröttmössa. Just ja, jag hade lovat Tove att vi skulle köpa trosor åt henne nu i helgen och det gjorde vi idag. Vi har pratat om att köra ordentligt nu med pott träningen och hon säger nu att jag vill ha trosor för jag pott tränar. Heja oss nu och hoppas det flyter på bra! Nu ska jag titta på solsidan fast det är repris så är det fortfarande så jäkla kul ! Ett kanon avslut på denna korta helg :-)


Grattis

Och ett STORT GRATTIS till min vän Jessica och hennes Niklas som fick sin andra son idag! Rasmus har nu äntligen blivit en stolt storebror! Nu kan man pusta ut att allt gick bra :-)


Lördagen

Fy tusan nu är jag lagom trött! Har jobbat hela dagen med bara en timmes rast. Så jag förtjänar att sitta och trycka i mig godis nu!! Dagen gick ändå fort med fy fan rent ut sagt vad jag saknar mina älsklingar! När jag kom hem på rasten satt Tove och Viggo på mig som plåster sen sa Tove igen, mamma jag har saknat dig. Av det där så blir jag så glad och alldeles varm i kroppen. Nu vet jag precis hur Daniel känner sig när han kommer hem ifrån jobbet. Men dom har haft en bra dag och Tove börjar bli stor nog att hon förstår att mamma var på jobbet. Hon hade sagt när Daniel nattade, mamma är inte hemma utan jobbar. I morgon ska vi ta igen en hel dag som förlorades idag men vi får in en liten del i bröllops kassan nu. Så det känns bra :-) sen kan jag inte sluta förvånas över hur vuxna människor är så bittra. Ska nog faktiskt börja tänka över mina val angående bröllopet.

Natti natt


Vi tar helg

Torsdag idag och vi har redan tagit helg. Vi passade på när fröknarna på dagis tyckte att Viggo var färdig inskolad. Barnen kunde ha gått i morgon men jag kände att vi ska passa på att ta den sista långhelgen tillsammans. Och det gör inget att Viggo är borta ifrån dagis i morgon och på måndag. För han känner trygg med fröknarna och han känner igen sig. Så dom gångerna jag har lämnat honom på morgonen springer han fram till dörren och vill bli insläppt, han tittar inte sig om efter mig. Då passar jag på att smita så som man säger.
Jag kan pusta ut nu och börja fokusera framåt mot skolstarten. Om en vecka sitter jag i skolan! Galet! Ska bli så jäkla kul. Och så är jag glad att jag valde att ta helg idag. För när vi satt och åt mellis tidigare idag så tog Tove min hand och sa " Mamma jag har saknat dig idag" . Men lillagumman mamma har saknat dig med sa jag med tårarna i ögonen. Jag säger jämt det när jag har hämtat barnen så hon har snappat upp det och säger det själv nu. Jösses om mitt mammahjärta smälte där! 
 
Har så gott som fixat allt på inför skolan på internet, inloggningen på MDH, kollat schemat ( inte så duma tider ) registrerat mig. Jag har nu bara kvar att skicka efter böcker, köpa collage böcker till mig och fixa en kalender. Sen så!
 
OCh Idag hade jag en mysdag med Josefin. Vi planerade lite om bröllopet, hon kom med en massa ideer om dukningen på festen så jag har min lilla bröllopsfixare som ska hjälpa mig och handla in alla grejer. Hon tar verkligen sin plats som jag vill att mina tärnor ska göra. Är så glad att jag valde dig! 
 
 
Nej nu ska jag ta kväller och ta mig lite glass. 
Tror helt allvarligt att jag är sockerberonde. Alltid ska jag ha något på kvällen. 
 
Josefin, hur söt får man bli i ett par gravid snickarbyxor!
 
 
Puss
 
 
 
 
 

Tisdagen, vilken dag!

Nu är vi inne på våran andra inskolningsvecka. Och det går hur bra som helst! Vilken liten kille vi har som orkar och är så duktig. Han blev lämnad idag från 10.15 till 11.40 och igår med. Han har äter lunch och fröknarna blir så chockade att han äter så mycket. Viggo får jämt två portioner men han har alltid vart en storätare. 
Sen när vi har kommit hem så har båda två tvär slocknat och jag har då med lagt mig framför tven. 
Så i morgon blir dom båda kvar på dagis från 9-14.00 och Viggo ska få sova där för första gången. Spännande! 
 
Men vilken dag det blev idag. Först gjorde fröknarna på barnens dagis min dag verkligen! Dom är helt fantastiska och det är så kul att får höra att hur bra jag är med barnen plus att jag har valt den rätta utbildningen som passar mig perfekt. Då kände man trots det trista vädret som var grått hela förmiddagen så sken jag upp som en sol. 
Efter det var vi hemma och donade för vi skulle hämta upp pappa på jobbet idag. Daniel har fortfarande inte fått sin firmabil så vi hämtar honom ibland. Och just idag ville Tove att vi skulle hämta upp pappa så vi kunde få titta lite på hästarna. Men innan vi åkte iväg så ringer min mobil och det är ett nummer som jag inte känner igen. 
Svarar och då frågar dom om det är Emelie. Ja säger jag. Hej det här är Jessika tror jag hon sa ifrån LEOS LEKLAND. What!? Tänkte jag. 
Så här ligger det till. Under våren så visste jag inte om jag skulle komma in på högskolan eller inte så jag sökte på Leos Lekland i fall att. Man kan inte få mer ett nej tänkte jag. 
Så ringer dom idag och frågar om jag fortfarande är intresserad att jobba hos dom. Då förklarar jag att jag just har kommit in på högskolan. Men jag blev så ställd! Att dom ringde mig verkligen!! 
Men då erbjöd dom mig att jag kan få jobba under helger och lov. Ja tack säger jag! 
Bara mer in till bröllopskassan, 
Så jag ska på info möte om någon vecka =) 
Nu vet jag inte hur det kommer att kännas att plugga,jobba och vara mamma. Jag ger det en prövning så får vi se vart det leder =)
 
Snart börjar Hart of Dixie som jag har börjat följa. Skit bra serie! 
 
Just ja Josse var hos mig förra veckan och hade med sig sin systers hund Alfons. Tove älskar djur så ska visa er det på kort. 
Det syns va? Lilla mysan och fina alfons.
 
Sen har vi gosiga lillebror också.
 
hejsålänge.
 
 

Stolt

I morgon är det redan fredag. Veckan har gått otroligt fort! Vi har redan hållt på med inskolningen i 4 dagar. 
Allt flyter på jätte bra men han blir så trött gubben. Och som jag skrev i förra inlägget att Tove började vakna på nätterna när hon blev inskolad. Viggo har med gjort det i två dagar. Han är inte ledsen utan vaknar till och pratar sen har han svårt att somna om. Hoppas det blir bättre. Men jag är otroligt stolt över mina två hjärtan. Deras nyfikenhet,personlighet, allt!
Tove stor trivs på blåa avdelningen och vet ni vad hon har inte sovit middag på dagar så nu har hon allt blivit stor! Hon är ändå pigg och glad så det var nog dags. Idag när jag var ute på gården så stod jag och pratade med en fröken på den röda avdelningen. Hon var lärare på min gamla skola. Känner hälften av alla fröknar på humlan. Lite roligt och det är även en trygghet. Men det som vi stod och pratade om var att hon frågade mig. När fyllde Tove tre?
Va sa jag hehe och skrattade. Hon fyllde två år i April så hon är 2 år och 4 mån sa jag. Jaha sa hon och såg rålös ut. Jag som trodde att hon var över tre år. Helt otroligt sa hon sen, så utvecklad hon är och så duktig på att prata. Det må jag säga. Vilken duktig tjej ni har! Då kände jag den där enormt bubblande stoltheten i kroppen och mitt mammahjärta slog några volter av glädje. Hon gjorde min dag idag! Det är så otroligt roligt att få höra!
 
I morgon ska vi stanna och äta lunch tillsammans på dagis. Får se hur det går med våran tröttmösa ;) 
 
Nej nu ska jag hoppa in i duschen för att duscha ur hårfärgen. Tog äntligen tag i den! 
 
hejsålänge

Första dagen

Då är måndagen över och första dagen är avklarad. Så hur det gick idag? Jo så fort vi närmade oss dagis blev Tove ivrig och ville in på en gång. Viggo satt i vagnen och kunde inte göra så mycket. Väl när vi har tagit av oss ytterkläderna och skorna så gick vi in på avdelningen som vanligt. Tove känner ju igen sig och började leka på en gång. Dock hade hon inga kompisar där eftersom dom har börjat på blåa avdelningen. Viggo känner också igen sig efter all lämning och hämtning så han satte igång att greja med leksakerna. Jahap jag sätter mig väl ner.
Sen blev det lite små prat med fröknarna och de andra föräldrarna som var där. 
Viggo har en kompis som heter Hugo, han bor här på vårt område. Sa jag satt och pratade lite med dom. 
Fröknarna behövde inte säga så mycket till mig hur dagarna ska se ut eftersom vi redan vet och har gjort en inskolning redan. Så det är skönt. 
Viggo var nöjd och Tove visade mig vart alla grejer ligger. Det jag blev mest stolt över var att hon skulle på bums visa att hon var Viggos storasyster. Men hon lät honom få sitt space för att utforska. 
Sen blev det sång och fruktstund men där hade inga av barnen ro att sitta still förutom Tove och en annan tjej. Barnen hade verkligen myror i brallan så efter vi hade ätit upp började vi klä på oss för att gå ut. 
Men redan där började jag se att Viggo var jätte trött. Han var grinig och ville inte alls göra något längre. 
Så vi kände oss nöjda och rörde oss hem vid halv elva. Gick hem en kvart förtidigt men det gjorde inte alls något. 
 
Blev många nya intryck för Viggo att ta in så han somnade på tre röda när vi kom hem. Får se hur natten blir. 
När Tove hade börjat på dagis så kunde hon vakna till och prata på nätterna. Så vi får se om Viggo med gör det. 
 
Men mamma är nöjd över dagen och det är skönt att det är igång. Så nu kör vi på bara :) 
 
 
hejsålänge

Klippning och nya skor

Så där nu har barnen somnat då dom båda var riktigt trötta. Viggo har fått ett väldans humör. Idag har han vart en riktig suris med en jäkla vilja. Puh, alla säger att tjejer är mer envisa än killar tror jag inte ett ögonblick på just nu.  Tove har vilja men blir inte lika arg som Viggo . Därför ska det bli så kul att studera om barn från 0-6 år. Jag kommer få reda på allt jag vill få reda på om trots och utveckling. Spännande! 
Sånna här dagar blir man riktigt trött av och jag blir bara mer sugen på choklad då. hihi tur att det ligger choklad i kylen som väntar. Blodsockret sjunker när energin sjunker. 
 
Idag blev Tove klippt så det är färdigt inför dagis starten. Fick kortare lugg och såg betydligt äldre ut. Tog inget på längden för det tyckte vi inte behövdes. Sen efter det åkte vi och köpte ett par nya skor till Viggo. Super fina! 
 
Nej nu ska jag lägga mig i soffan och stanna där resten av kvällen. I morgon är det en stor dag!
 
Viggos nya skor. 
 
Ps. Ska färga utväxten i morgon och ska försöka få till en klipptid till mig själv innan skolan startar. ds
hejsålänge
 

Redo

Nu på förmiddagen åkte vi in till Ica maxi i Köping och köpte en blöjbox som innehöll 3 blöjpaket libero up&go. Och för de fick vi ge 279 kr. Jäkligt billigt! Sen när vi kom hem så har jag packat barnens väskor och märkt lite kläder för i morgon är det dagis dags! Tove längtar hon sa i morgon börjar jag och Viggo dagis. Hihi ! Jag är lite små nervös men det ska bli kul att se vad Viggo tycker. Jag litar fullt på fröknarna och känner mig så trygg med dom. Som när jag ringde i fredags, frågade om vilken tid vi skulle dyka upp så sa dom att det ska bli så kul att få träffa oss igen. Dom är helt fantastiska! Önska oss lycka till! Det här ska bli spännande :-) nu känner vi oss redo!


Instagram

Nu har jag med skaffa mig instagram och ni som vill följa mig på det så heter jag - emelielinneacaroline :-) nu ska jag och min blivande mysa och äta kräftor och Västerbottenpaj! Måste prova dagens fångs! Ha en mysig lördag!


Fredag

Dagen började med att jag tog mig en sväng in till Köpings lasarett. Tog nya blodprov. Får se vad dom ligger på nu. Jag tror dom ligger normalt men läkaren ville följa upp så det inte blir högre. Efter det blev det egentid på big in. Så skönt att gå för sig själv! När jag kom hem hade barnen ätit lunch och var redo att gå och vila middag. Efter det ringde jag dagis och Viggo börjar kvart i nio på måndag . Tove får följa med till sin gamla avdelning sen skulle någon fröken komma och hämta henne till den blåa avdelningen. En liten mjukstart får hon och det är bara bra. Så nu i helgen ska det packas och märkas kläder sen är vi redo, tror jag ;) Och i morgon åker vi ut till stugan för att fiska upp kräftor. Hoppas på storfångst! Ha en trevlig helg!
Och bilden visar hur vi har det vid matbordet på kvällarna. Ungarna får jämt till det och sitter och gosar. Underbart att se !


Tove och dockan Clara.

Tove bara växer och växer. Det märks på henne hur stor hon börjar bli. Fantasin flödar och hon blir bara bättre på att uttala svåra ord. Längtar mer och mer till hon kommer i den ålderna när man läser och har en riktigt konversation med varandra. Plus att hon kommer nog alltid att veta vad hon vill här i livet med hennes vilja. Och den har hon fått ifrån mig. ;) 
 
Idag blev det en promenad på morgonen i det kalla på. Vi hade alla på oss höstjackorna för det blåste så kallt. Men det gör mig inte ett dugg. Jag har redan börjar längta efter stövlar och alla fina koftor! Hösten är en väldans mysig tid. Som igår kände jag av den riktigt ordentligt. Låg med filten på, och hade tända ljus.. 
Har även suttit och kika på ett par nya skor till mig plus en massa stickande tröjor. Det är jag på hösten plus jeansen! 
 
 
 
Men nu kom jag in på en massa annat, åter till Tove, Jo det är så kul att se hur omtänksam hon är med hennes lilla docka. Hon pysslar om sin Docka (som hon har döpt till Clara) precis som en liten bebis.  Eftersom hon var så liten när Viggo kom så hade hon inte så stort intresse för honom som hon har nu. Sen kommer hon fram med dockan till mig och säger " Mamma pussa lilla bebisen, du får hålla nu" 
Mysiga unge! 
 
I morgon ska Daniel få vara lite pappaledig. Jag ska iväg och ta nya blodprov i Köping sen på lördag åker vi ut till Stugan och fiskar hjälmare kräftor! Så jäkla gott. Jag har inte kunna äta kräftor på 2 år så nu hoppas jag att vi får upp några så jag kan få mumsa. 
 
 
 
hejsålänge
 

Äran!

Jag har fått äran att bli Alice gudmor/fadder när hon döps! Blev så glad när Ann-Sofie frågade mig . Har aldrig fått den frågan så jag lovar er och dig Alice att jag kommer fullfölja min uppgift ! Finnas där ! Det är en väldigt fin ära att få bli fadder till en av sina bästa vänners barn!


Sista veckan ..

Nu är vi inne på den sista veckan hemma med barnen innan det är dags för inskolning och dagis. 
Tänk att våran lilla kille har blivit så stor att det är dags för dagis. Eller i mina ögon är han fortfarande pytte liten. 
Åh jag har verkligen ångest, grät en skvätt för daniel i söndags kväll för det gör så ont i mig! 
Med Tove var allt så enkelt tyckte jag! Hon var fullt redo, jag var redo när hon skulle börja dagis. Plus att hon var en sån energisk tjej som verkligen ville framåt och så var hon inte blyg för fem öre. Allt gick så bra att hon var färdig på 5 dagar med inskolningen. 
 
Viggo den lilla herrn, han är en riktigt morsgris! Gosar och trycker sig intill mig, vill vara nära hela tiden. Det kan vara att jag känner mig så här för jag har svårt att släppa iväg dom båda.Och att det kommer vara tomt här hemma. För nu kommer vardagen se helt annorlunda ut. Jag kommer ha en massa att tänka på. MEN jag ska inte stressa upp mig i onödan.
Viggo känner igen både avdelningen och fröknarna så vem vet han kanske kommer att älska det precis som Tove gjorde. Håll tummarna för annars går mitt mammahjärta sönder. Jag har gjort det en gång tidigare så det här ska vi fixa! 
 
Njuta av den sista veckan hemma tillsammans ska jag i alla fall göra nu.
 
Mina glädjespridare här i livet. Ni gör livet till bättre ! 
 
hejsålänge
 
 

Ananspaj !

Vi har nu gett oss på att baka en ananspaj för första gången! Det är ju såå gott! Den ser riktigt smarrig ut och det luktar ljuvligt. Men vi kan inte provsmaka först lite senare då vi ska hem till Johan och Jenny. Dom ska fira Viggo eftersom dom inte kunde det förra helgen. Ha en bra söndag !


Kladdiga barn är lyckliga barn!

Så här ser det ut på morgnarna hos oss! Viggo äter numera själv med sked och han blir så lycklig av det. Och mamma får mer att göra! sa till Daniel blir nog ett par stressiga morgnar när dagis börjar om det fortsätter så här kladdigt ;)


Fredag!!

Äntligen fredag och helg! Det är skönt att vardagen är igång för nu börjar man uppskattar helgerna mer igen. Veckan har gått otroligt fort fast vi egentligen inte har gjort nå speciellt.Vi har vart utan bil jag och barnen så det har blivit många promenader. Helt otroligt hur bortskämd och bekväm man blir när man har bil. Nu var det nästan jobbigt att gå överallt. Men en hel del motion har vi fått :)

Nu ikväll har vi haft besök av Ann-Sofie och hennes familj. Grillat och vi har fått mysa med lilla Alice som är 7 veckor gammal. Tove är så förtjust i bebisar och vill hela tiden pussa och gosa. Viggo är nyfiken men vill nog helst bara leka ;) han förstår inte riktigt än vad det är är något. Min livmoder skriker nästan efter en till för man blir ju så sugen ! Men det är lätt hänt och det är jag nog inte ensam om att tycka  när man får hålla en sån liten.

Och idag är det 1 hel jäkla månad kvar tills jag börjar på högskolan ! Om jag är taggad! Ska bli så jäkla kul!!

hejsålänge


Lite höstnytt

Mitt onsdagsnöje blev att klicka hem lite höstkläder till barnen. Det är nog det roligaste som finns tycker jag, älskar barnkläder! Mycket roligare än att köpa till sig själv :P 
 
Så det här beställde jag och det kommer runt den 13e Augusti.
Det blev en massa till Tove för hon behöver verkligen fylla upp sin garderob. Nu kanske ni tycker jag är konstig att Viggo bara fick två grejer. Men det är för han nyss fyllde år och fick en massa kläder plus att han har så mycket kläder så det räcker 1 år fram över. Så lillgubben går inte lottlös  :)
 

Egna ideer

Satt igår och kikade på ideer om bröllopsfesten. Jag har en bild hur allt ska se ut men det får inte kosta skjortan! 
Visst vore man miljonär så kanske man kunde få allt man pekade på, men jag har kommit på en hel del hur vi kan komma undan en massa och få det lite billigare. 
Så det jag satt och kikade på igår var stolsöverdrag. (Dom stolar vi ska i berga lokalen är inte vackra)
Då kom jag in på en sida och där hyrde dom stolsöverdrag plus att man fick stå för frakten fram och tillbaka och det skulle kosta oss 3000 kr! Galet för en kväll!  Fanns även där man kunde köpa och då kostade dom 95 kr st pris. Och vi skulle behöva ungefär 74 st...
 
Det är de inte värt! Så jag kom på varför inte sy själv? Tyg i meter är mycket billigare. Klart det kommer att ta mycket tid och jobb men som tur är har jag min kära vän Josefin som ska hjälpa mig och hon är en höjdare på att sy!!! Så det ska vi väl fixa stumpan ;) ?
 
Det går om man vill och jag vill verkigen ha så som jag har föreställt mig! 
 
Nu börjar man få mera koll på läget och det är mycket på internet som har hjälpt mig. 
 
Nått i den stilen
 
 
Hejsålänge

RSS 2.0