MÖHIPPA

Idag är man något sliten. För igår stormade Tjejerna in!!
Det var dags för min efterlängtade möhippa !!

Nu orkar jag inte skriva allt det gör jag i morgon .

Fick verkligen en dag som jag kommer minnas livet ut. Tack så mycket alla ni fina tjejer !!


transskribera

Igår var jag ut och gjorde ännu en fältstudie på min fältförskola. Det jag hade uppgift var att dokumentera och intervjua två barn. Blev lite smått nervös men det gick bra. Barnen var super duktiga! Det var första gången jag gjorde en intervju med ett barn själv och spelade in. Vi blev lite förberedda på att lyssna medvetet , inte lägga orden i munnen på dem. Jag lyssnade men jag upprepade det barnet sa hela tiden . Det märktes verkligen att det var första gången så nu vet jag vad jag behöver träna på tills nästa gång :) och otroligt roligt att få höra sin egna röst. Jag lät faktiskt lite fjantig i mellanåt men det jag regerade på var att jag har en pedagogisk och lugn röst. Det var lite kul att höra.

Det jag fick mig hem till bröllopsfesten var... Servetter,Haha. Ska sätta mig nu och beställa lite på en hemsida istället .


37 dagar kvar!

Varje dag vi går till dagis både dit och hem, så plockar Tove blommor åt mig. Lilla hjärtat. Här behövs inga blombud.

Hej så länge


Bara måste erkänna

Envisa jag som oftast står ut länge med sjukdomar, men nu har jag gått två veckor med pollenallergi. Så nu är det dags att köpa allergitabletter och erkänna att det är jobbigt ;-) jag vill ut och gå men den orken har man inte nu.

Är så sugen att berätta den hemliga hemlisen men den sparar jag på i några dagar till. Den som väntar på något gott..

Hade chansen att gå på en utbildning om Ipads ikväll men det passade inte riktigt eftersom Daniel kommer hem sent om kvällarna . Men dagens teknologi har jag koll på. Sen laddar jag ner många pedagogiska appar till Tove och Viggo. Kan rekommendera Villa villerkulla och Radioapan. Barnens älskar dem !

Torsdag i morgon och jag ska renskriva min intervju sedan åka och shoppa lite dekoration till bröllopsfesten :)

Ikväll är det säsongsavslutning på Greys. Buhu!

Hejsålänge


Jag vet en rolig sak

Det är många saker som kommer att ske samtidigt under en kort period. Man kan tala i gåtor för mer tänker jag inte tala om ;-)

Är väldigt glad och ni kommer snart få veta vad!



Tog en härlig bild på vår lilla godbit som tyckte det var mysigt att krypa in i buskarna tidigare idag :-)


Sommaren är här .

Gud vad man har längtat efter denna värme. Jag klagar verkligen inte! Nu har det hänt en hel del saker på kort tid. Vi har sålt bilen, jag har köpt mig en iPhone 5 och är super nöjd! Vi har hämtat ut våra ringar. Dom var så fina. Beställt min brudbukett, fått hem barnens kläder. Och så har Daniel och acke vart och storshoppat i Tyskland till bröllopsfesten. Det kommer bli ett sju jäkla gung alltså ;-)
Jag har påbörjat min sista kurs innan sommarlov sköna sommarlov.

Idag var jag och Tove på 3-årskontroll. Det gick jätte bra. Susanne hann knappt med att kryssa sitt papper när Tove fick fram den där påsen. Nej gud jag har inga tvivel på den här fröken sa hon. Så eftersom Tove var så duktig idag så vi gick till Håkans och köpte bullar till Mellis.
Sen var vi ute ända tills det blev dags att börja med kvällsmaten.

Det är 40 dagar kvar nu!! Så härligt.

Lite bilder ifrån helgen .
Hej så länge


Hoppsan.

Nu såg jag att det har gått över en månad sen sist jag skrev. Inte bra de, förbättring hoppas jag det ska bli. Hänt en hel del. Tove har fyllt 3 år, fick en massa fina presenter men den bästa var sparkcykeln hon fick av oss ;) Den blev en stor hiss! Sen har vi hunnit haft magsjuka en till sväng, feber, snor och hosta. Bittra dryga skit vinter! Vintern 2013 tänker jag nästan lägga på hyllan, för den kommer jag bara minnas en hel del sjukdomar. Fast det är ju inte bara vi som har vart sjuka utan väldigt många andra. Försäkringskassan talade även om att det här var det värsta dom har sett på länge, så många föräldrar som har vabbat. Nåväl nu är vi  påväg mot sommar sommar sommar. Efterlängtade sommaren! Och juni månad såklart.
 
Vi har nu beställt våra vigselringar som kommer om dryga 3 veckor. Check!
Ringde prästen idag och vi skulle ses 3 veckor innan och prata om självaste cermonin. Check!
Daníel och Acke har fixat sina snygga kavajer. Check!
Nästa helg åker jag och mina bridesmaids och fixar deras tjusiga klänningar.
Sen är det bara festen kvar.
Måste även börja förbereda mig på att tjejrna kan storma in när som helst! Fasiken vad kul vi ska har. Hörde på p3 att på möhippor och svensexor så händer det alltid något. Någon gör illa sig, vaknar upp i en annan delstat. Ja vi  får väl se hur det går för mig och Daniel. Fortsättning följer...
 
Men det är så sjukt hur nära vi är nu! 58 dagar kvar och det är så pirrigt!
 
Skolan går bara framåt, alla tentor hittills är Godkända. Har suttit idag med min sista tenta för denna kurs sen har vi en till kurs innan sommarlov. Eller sommarlov, vissa måste jobba. Men jag ska vara mammaledig hela juni så det blir fint det. Kommer nog även vara ledig i slutet av juli början på augusti.
 
Lite bilder på månaden som har gått.
 
hejsålänge
 
 
 

RSS 2.0