1 dag kvar!!!

I morgon smäller det! Våran stora dag, min och Daniels !!

Det har gått så fort , och jag är så förväntansfull .

Så mycket kärlek
Vi håller på för fullt i festlokalen ock det här älskar jag att få hålla på med.
Det kommer ta någon dag innan jag skriver igen och då får ni se allt ifrån våran dag!

Kram

 


Prästen

Idag var vi iväg och träffade prästen som ska viga oss. Pratade igenom allt och vi tränade även i kyrkan hur allt går till på självaste dagen. Hon kändes bra men jag hade gärna haft den prästen som vi hade när Tove döptes. Men men man kan inte få allt .

Sen ett stort grattis till min vän Linda och hennes familj som fick sitt tredje barn idag! Välkommen till världen lilla Emilia ! <3 så stort, ännu ett underverk! Nu vill jag bebis gosa. Det är så sjukt hur bebis sugen man blir alltså! Det är ju verkligen den häftigaste upplevelsen i världen som man får vara med om! Och jag är glad över att har fått uppleva två helt fantastiska förlossningar .

Det är 11 dagar kvar nu! Så nära.

Och jag måste bara berätta hur duktig Tove är! Hon har nu vart utan blöja i 3 dagar. Så stolt över våran stora tjej!

Hej så länge!


Bröllopsfotograf

Idag var vi iväg och träffade bröllopsfotografen. Vi var där i två timmar och pratade. Vi kommer garanterat bli riktigt nöjda. Jag är så nöjd över att vi valde Strömsholm som plats för vårt bröllop. Miljön därute är ju helt magisk! Vi pratade om hur vi ska ta bilderna och när. Dem kommer vara med under vigseln, när vi går ut och sen tar vi mer bilder utanför slottet. Det kommer bli så himla bra.
På tisdag träffar vi prästen för en genomgång , Och så får jag äntligen ett ansikte på prästen. Sen har vi bara allt kvar inför festen. Vi kommer åka ut dagen före och hålla på att duka och se till att allt blir fint inne i lokalen . Kan knappt förstå att det bara är 13 dagar kvar! Tyckte nyss vi var på 250 dagar...

Och nu jobbar Daniel bara 4 dagar till sen går han på sin semester och vi får ha honom hemma i 6 veckor. 
Midsommarafton på fredag, vi kör våran vanliga tradition och åker ut till stugan. Hoppas på fint väder!

Hejsålänge


Stämplat ut

Sådär nu har barnen stämplat ut för sommarlov. Som innebär ledigt ändå fram till september . Jag känner att det både kommer bli jobbigt och en härlig tid med barnen. Tove är inne i en sån jobbig period. Hon lyssnar verkligen inte på vad man säger. Sen är hon en riktig retsticka mot viggo. Vi får se hur våra dagar kommer att se ut. Men tur är det att Daniel får semester om två veckor.

Så nu är jag mammaledig hela juni sen jobbar lite i juli , ledig augusti men kommer stå öppen i bemanningen . Och sen ska vi hinna med allt kul i sommar. Bröllop, Rihanna konsert , smekmånad, sommarstugan, Viggos 2-årsdag , övernattning på furuvik plus djurparken och flytten till vårar nya hus! Detta kommer blir en minnesvärd och alldeles underbar sommar tror jag ..

Sen måste jag bara få skryta lite. Jag jobbade sista dagen idag. Och enhetschefen för förskolan kommer fram till mig och säger hur nöjda dom är med mig och att jag kommer blir en helt fantastisk pedagog. Hon gjorde min dag kan jag säga ! Blev så glad :-)

17 dagar kvar.


Ute i praktiken

Nu har jag vart ute och jobbat i två dagar . Fick även jobb i morgon med från 9-16:30. Måste säga att det är så skönt att få komma ut och jobba utan att behöva tänka på skolan. Nu får man komma ut och pröva sina vingar ute i praktiken . Och jag är på en sån bra förskolan och trivdes redan efter första dagen. Blev så glad idag att höra från personalen att dem är så nöjda med mig. Ska jobba i morgon med sen får vi se hur hur det blir i sommar.

Inatt fick vi två nattgäster i  sängen och jag har sovit så dåligt. Viggo har legat och hostat och sparkat på mig hela natten sen kom Tove in och har vaknat sisådär 58 gånger sen tyckte  hon det var morgon redan vid 04:10!! Så den här ledigheten ser lovande ut ;-) och på det så jag började 06:45 idag. Blir nog tidigt ikväll för min del.


Det är nu 18 dagar kvar!! Så overkligt! Längtar så jag håller på att spricka !
På fredag åker jag och provar ut min brud make up. Ska bli härligt att bli ompysslad :)

Kram


Färdig

Tänk att det alltid ska vara något som kommer och besöker oss när vi verkligen inte har tid för det. Jag och Daniel valde att inte ta en klämdag idag för att jag skulle skriva det sista på min uppsats . Så jag lämnar barnen som vanligt på förskolan vid kl åtta. Hinner hem och börja skriva till kl nio sen ringer dem ifrån förskolan. Viggo var hostig i morse och när han börjar bli förkyld så rinner det tårar ifrån hans ögon. Han är väldigt känslig. Och då säger dem att han har fått ögoninflammation . Igen ! Jag ringer Daniel så han hämtar hem barnen som tur var. Jag fortsätter att skriva på min uppsats och gör resten nu på kvällskvisten. Och Finally så är jag färdig !! Så otroligt skönt och en sån befriande känsla ! Är så nöjd över min arbetsinsats. Jag har kämpat på ordentligt trots att jag har vart sjuk. Så nu får vi se hur det går bara.

Jag köpte idag en långklänning som jag har strävar efter länge. Sen fick jag även hem min bröllopsfestklänning som jag ska byta om till på kvällen . Jätte fin!

I morgon åker vi ut till stugan och spenderar hela dagen där. Kvalitetstid
Kram


Börjar återgå till mitt sanna jag

Gud vad det änns nu när kåvepeninen börja sätta fart och jag känner att jag är på väg tillbaka! Jag är gladare och njuter av sommaren igen..
Har suttit och skrivit på min uppsats hela dagen. Började halv nio och slutade halv två. Sen var det dags att hämta barnen på förskolan. Vi gick ner och handlade sen njöt vi av en glass i solen på våran gård.
Efter det hör jag hur Tove ropar när jag är inne i köket: Mamma får jag gå över till tindra? Det är våran granne. Javisst gå över dit. Visst är det bara ett staket över men jag tycker sånt här är så himla mysigt att få se. Leker tillsammans och Tove får känna på att ta ansvar.

I morgon är vi lediga så vi hoppas på fint väder!

24 dagar kvar. Och jag längtar så mycket nu!

Kram


Det många saker på gång..

I fyra veckor har jag känt mig allmänt sjuk och hängig. Hostig och snorig, men jag har tänkt att det måste bara vara en vanlig förkylning eller pollenallergi. Men igår när och skulle kliva upp ur sängen började hela världen snurra! Åh fy fan , det var som att åka karusell samtidigt som man var på väg att kräkas. Det fortsatte hela dagen så jag ringde 1177 och vårdcentralen. Blev faktiskt lite smått rädd och tänkte nu har jag fått en hjärnblödning . Fick tid hos vårdcentralen halv fyra. Bra tänkte jag,vi skulle till banken kl fyra. Men jag fick sitta där i en timme och ingen kom. Fly förbannad gick jag till banken då ringer dom och ber om ursäkt , men jag sa det skiter jag i ! Såhär behandlar man inte patienter.  

Så jag ringde igen idag och fick tid kvart över två. Fick komma in halv tre, kors i taket. Och då fick jag reda på att jag har bihåleinflammation . Inte undra på att mitt snor luktar illa i näsan och att sjukdomen aldrig går över. Så jag fick kåvepenin utskrivet. det Känns redan bättre för att jag har fått reda på vad det var som jag har gått burit på i fyra veckors tid.  Har inte alls känt mig kry..


Och vi var ju som sagt och skrev på alla papperna till huset! Vi är nu husägare . Så kul och spännande . Och riktigt skönt med sitt egna. Nu har jag verkligen allt jag har önskat mig.
Men det som gör mig trött är hur den svenska bittra avundsjukan tar över folk nuförtiden . Folk spekulerar hellre hur man har råd än att glädja sig . Jag förstår ärligt inte vad man tjänar på det. Men det finns ju folk till allt, tyvärr!

Och både jag och Daniels möhippa och svensexan är nu över. Måste ge min studiegrupp en extra kram och puss  här för att dom överraskade mig förra veckan med en massa roliga uppdrag. Jag fick en till möhippa och vi allihopa fick ett litet avslut tillsammans innan sommarlovet
25 dagar kvar , det är ju ingenting! Så fort det går!

Så jag vill bara tillägga att den lilla hemlisen var vårt husköp! Tove vill ha en fondtapet med ugglor på. Ja men visst får du det hjärtat, du får välja vad du vill. Åh så kul det bli att få renovera och packa denna gång! 

Lite bilder

 


RSS 2.0