Måndagen

En ny vecka startade idag och ett kliv närmare skolans start och Viggos inskolning. Som jag har tänkt att flytta med tanke på att jag inte börjar först den 3 September. Det kommer nog dagis tycka är himla bra. För dom hade rätt så många barn den veckan att skola in. Så mammaledigheten blir lite förlängd. 
 
Idag började dagen halv sju, så ingen sovmorgon. Men vi var rätt så utvilade ändå sen är det lättare att gå upp när solen skiner. Gud så bra tänkte jag, idag kan vi äntligen åka och bada. Men tittade och såg bittert på termometern som bara stod på 13 grader.. 
Så vi tog en cykeltur istället och Viggo verka tycka det är skönt för han lyckas alltid att somna. Plutten, så var inte Storasyster hon skulle bara sova i sin säng när det var vila. Eller det gör hon fortfarande men kunde verkligen inte somna så lätt som Viggo kan göra. 
 
Efter lunch åkte vi till Vallby och tittade på djuren och fikade. Då passade solen på att bli som varmast. Och där kunde vi inte sitta så vi åkte hem till Farmor och badade istället. Två bad tokiga ungar blev nöjda. 
 
Det här köpte vi igår till barnens rum som nu hänger på deras dörrar. 
 
 
Och här har vi en tröttmössa i cykelsadeln. 
 
 
hejsålänge
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0